Bağış İptal ve İade Koşulları

İptal ve İade Koşullarına Dair Yasal Bilgilendirme

Bağışçılar, bağışı yaptıkları tarihten itibaren 30 gün içinde yapılan bağışın iptal ve iade edilmesini talep edebilirler. Bağışçılar, iptal talebi için aşağıda yer alan iletişim bilgilerimizden bizimle iletişim kurabilirler. İptal ve iade işlemine dair gerektiği durumlarda yazılı bilgilendirme istenebilir. İptal talebine dair onay bilgisinin verilmesinin ardından işlem başlatılır. Kredi kartı ile online yapılan bağışlarda iptal, ilgili banka tarafından kullanıcının kredi kartına bankanın prosedürlerine uygun olarak yapılır. Süre konusunda Vakfımızın herhangi bir tasarrufu bulunmamaktadır.

Kredi kartı ile yapılan düzenli bağışlar, kredi kartından çekim tarihinden en az 7 gün önce bildirildiği takdirde iptal edilerek, çekim işlemleri durdurulur. Düzenli bağışlar Vakfımızla her hangi bir kanaldan bağlantıya geçilerek ya da dilerseniz fonzip.com/kadindayanismavakfi adresinden kullanıcılar tarafından iptal edilebilir.

Her türlü soru ve sorun için bağışçılar aşağıda yer alan iletişim bilgilerimizden bizimle irtibat kurabilirler. Talepler iş günlerinde 10.00-17.00 saatleri arasında işleme alınabilir. İptal ve iade işlemi, bağışı yapan kişi tarafından talep edilmelidir. Vakfımız iptal ve iade koşullarında gerektiğinde değişiklik yapabilir. Değişiklikler site üzerinde düzeltildiği andan itibaren geçerli olacaktır.

Kadın Dayanışma Vakfı olarak dayanışma ve paylaşımın tüm sorunları aşmak için temel değerler olduğuna inanıyoruz. Dert ettiğimiz benzer konulardan dolayı yollarımızın kesiştiği tüm maddi- manevi destekçilerimizle karşılıklı saygı ve açıklık temelinde iletişimimizi oluşturuyoruz. Temel Vakıf değerlerimizin yanı sıra internet sitemizde yer alan ve Türkiye’deki STK’ların pek çoğunun birlikte benimsediği Bağışçı Hakları Beyannamesi’nin de imzacısıyız.

Soru, sorun ya da görüşleriniz için her zaman aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bizimle bağlantıya geçebilirsiniz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:
KADIN DAYANIŞMA VAKFI